Förmåner hos oss

Att vara anställd på Fortifikationsverket innebär både trygghet och frihet. Du får en individuell och marknadsanpassad lön samt goda möjligheter till utveckling.

Arbetstid

Vi har säsongsvarierad arbetstid och flextid. Du har också rätt till längre semester än hos de flesta andra arbetsgivare, 28-35 dagar beroende på din ålder. Du har även rätt till betald semester under det första året.

 

Friskvård

Vi vill på olika sätt arbeta för att främja de anställdas hälsa och välbefinnande, förebygga ohälsa och bidra till en hög frisknärvaro. Friskvård ska inspirera till goda levnadsvanor. Detta kan ske genom friskvård på arbetstid och stöd till egna aktiviteter på fritiden. Under arbetstid får en timma per vecka, inom den normala flextidsramen, användas till friskvårdsaktiviteter. Friskvårdsbidrag, 2 200 kr, för motion eller annan friskvård utbetalas per år och medarbetare. Personliga startavgifter i tävlingar, ex. Lidningöloppet, Vasaloppet ersätts med hela belopp, dock är ersättningen skattepliktig.

 

Sjuklön

Alla anställda får kompletterande ersättning om de blir sjuka. Vi betalar också ersättning för läkarvård och läkemedel.

 

Föräldrapenningtillägg

När du är föräldraledig får du ersättning från Försäkringskassan. För att underlätta din föräldraledighet betalar Fortifikationsverket en kompletterande ersättning, så att du får 90 procent av din lön under större delen av ledigheten.

 

Övriga förmåner

Du har kollektivavtalad tjänstepension, grupplivförsäkring, kompletterande ersättning vid olycksfall och arbetsskada. Vi erbjuder också stöd och hjälp via Trygghetsstiftelsen i händelse av arbetsbrist.


 

Fortifikationsverket

Telefon: 010-44 44 000

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer
Jag förstår